Alex Tuturescu

Alexandru Tuturescu este născut în Craiova și reprezintă un element cheie în echipa noastră. Îi place tehnologia alături de inovație, dar în același timp este și o persoană spirituală. A început de foarte mic să cocheteze cu tehnologia când a descoperit pentru prima dată HTML și CSS, iar la 15 ani administra 2 forumuri de main stream și unul dintre cele mai mari site-uri de cărți electronice românești. A descoperit fotografia la 16 ani și a fost fotograf de evenimente timp de 3 ani. În același timp, practica sportul extrem, Parkour, producând (filmare și editare) pentru videoclipurile echipei mele alături de un lungmetraj independent de FILM.

La 17 ani a produs primul videoclip muzical, apoi totul s-a schimbat! În următorul an a câștigat premiul pentru cel mai bun scurtmetraj dedicat campaniei Antidrog din România. Anii au trecut și astăzi colaborează cu zeci de artiști, are un portofoliu de peste 200 de videoclipuri muzicale ce însumează peste 300 milioane de vizualizări în rețelele de streaming și Social Media / Youtube. Câțiva artiști s-au avântat să îl numească “cel mai prolific regizor de videoclipuri muzicale din țară”, dar Alex își urmează pur și simplu pasiunea. Odată cu Pandemia s-a hotărât să plece într-o altă călătorie și a început să cerceteze foarte mult blockchain-ul și criptomonedele. În acest timp a devenit PA trader, investitor,  și în curând va lansa primul proiect NFT alături de punerea bazelor unei comunități nationale de blockchain Ergo.

01.

Director

Alex se implică 100% în fiecare proiect, indiferent de provocările neașteptate care intervin. Are cateva sute de clipuri la activ, ce îi asigură o experiență de lucru unică, sigură și cu multă creativitate constructivă.

02.

Editor / Colorist

Fiecare material înregistrat trece prin filtrul unui editor care știe cum să transmită cu ajutorul tonurilor de culoare mesaje subliminale care să fie bine integrate în materialul final pe care artistul îl transmite către public. Indiferent ca vorbim de music videos sau de commercial și de ce nu, FILM, editorul și coloristul Alex Țuțurescu are un stil inedit al producțiilor sale pe care își pune amprenta. Este la curent cu tot ce înseamnă tehnologie și post producție de ultimă oră.

03.

Product Manager

De mai bine de 10 ani lucreaza alături de echipa Stradavarius, alături de un număr mare de Artiști, care au nevoie de o identitate vizuală unică. Alex are grijă ca mesajele să ajungă la public bine organizate și împachetate, de la simple afișe pentru spectacole / cover-uri de EP/Album până la metode unice de identitate grafică / NFT.