JEAN BLAGOI

Video Media Studio

1990 suna putin cam departe de zilele noastre, dar atunci am pus mana pentru prima oara mana pe o camera video. Se intampla sa fie chiar Panasonic M7. A fost dragoste la prima vedere. Anii copilariei m-au purtat intr-o Romanie precara, cand tehnologia era aproape inaccesibila publicului larg si totusi am reusit sa ajung in lumea Televiziunii.

Se spune neoficial ca fac parte din ultima Generatie de Aur a Televiziunii.
Am avut la cadru somități ca: Delia Budeanu, Florin Piersic, Stela Popescu, Adrian Paunescu, Ion Iliescu, Sebastian Papaiani, Sobi Chzech, Sergiu Nicolaescu, Alexandru Arsinel, Andreea Marin, Compact, IRIS, Holograf si multi altii.

Astazi sunt Director de Imagine, Operator Steadicam, Producator.
Cei peste 25 de ani in domeniul productiei video, m-au purtat in cele mai importante proiecte si televiziuni din Romania. Intotdeauna mi-au placut provocarile si am acceptat proiectele care mi-au oferit posibilitatea de progres personal.

Companii si Artisti cu care am lucrat pana acum:
Porsche, Buzz, Nike, Advice Communication, Panasonic, Nanlite, Restaurant Excalibur, Radar de Media, BIAS

Connect R, La Familia, Andreea Antonescu, Samurai, Jianu, Stres, Sisu Tudor, Cosy, F Charm, Whatsap, Alexandra Stan, Bandidos, Nane, El Nino, Spectru, Phunk B, Miru, Florian Stoica, Rares Dragomir, Rocsana Marcu, Dana Dobre, Mecilinn, Carbune, Zeze, Ava, Conexiuni, Vacanta Muzicala.

01.

ECHIPA

Consider ca un proiect reușit se bazează pe spiritul de echipă. Ideea că fiecare ne facem treaba, cât mai concentrat din punct de vedere profesional, și toata munca fiecărui membru al echipei formează un întreg, fac ca proiectele noastre să fie un succes de fiecare dată.

02.

TIMING

Experiența acumulată în anii ce i-am petrecut în nișa de producție, m-au facut să devin foarte eficient în proiectele pe care le onorez. Alături de echipa mea, pot spune că facem minuni contra-cronometru, iar anii de pandemie ne-au dovedit că putem realiza imposibilul în doar câteva ore. Este vorba despre o sincronizare perfectă a ceea ce facem corelat cu timpul de lucru.

03.

CAMERA GEAR

Echipamentele sunt simple instrumente. Singura influenta directa asupra actului artistic, este pentru a usura munca depusa pentru produsul final. Ne asiguram de la zi la zi ca instrumentele pe care le folosim, indiferent ca vorbim de lumini, camere, obiective sau componente de rig, sa fie de ultima generatie, care sa functioneze la randament maxim. Parteneri oficiali: Panasonic Romania, Renta a Cam / West Buy, Nanlite, Nanlux, Smallrig, Atomos.