Rareș Comănescu

RARE SPECIES MEDIA

Rares Comanescu are deja o experienta de peste 10 ani in Televiziune ca ca Editor si Colorist pe partea de productie.
X-Factor, Asia Express sau iUmor sunt doar cateva din productiile care au trecut prin mana lui.

Rare Species este un proiect dezvoltat de Rares, unde a semnat productii importante, incepand de la trupe de muzica underground, pana la artisti comerciali care sunt prezenti in topurile de la Radio sau TV. Isi completeaza portofoliul cu productii glam, fashion, modeling, nude / erotic.

01.

ART PRODUCER

Rares stie cel mai bine sa se muleze pe cerintele pietei, oferind content de calitate, la standarde de top. Incepand de la Cedric si pana la Cristina Spatar, productiile Rare Species Media au un stil bine definit prin culoare, edit, sunt fresh si mereu in trend.

02.

EDITOR, COLORIST

Cu peste 10 ani de experienta a fluxului de lucru din Televiziune, Rares este un editor exceptional, care face ca timpul sa fie unul din elementele cheie pe care se bazeaza atunci cand lucreaza la un proiect. Indiferent ca vorbim de Color Correction, Color Grading sau pur si simplu Edit / Cut, stilul lui este unic, mereu la inaltimea asteptarilor clientilor nostri.

03.

DIRECTOR, DP

În ultimii ani, Rares a trecut la nivelul următor și a început să Regizeze și să Filmeze producțiile sale. Din nou palmaresul său a atras Artiști și proiecte inedite care certifică calitățile pe care le are, alăturide experiența dobândită în timp. A dovedit de nenumărate ori ca poate lucra în condiții extreme de stres, cu rezultate impecabile.